Champagne Barnaut
Een vakmanschap dat sinds 1874 wordt doorgegeven.
In 1873 trouwt Edmond BARNAUT met Apolline GODMÉ-BARANCOURT, afstammeling van een zeer oude wijnmakersfamilie uit Bouzy. Wijnmaker en makelaar in persen, besluit Edmond het jaar daarop, in 1874, om zelf de vinificatie uit te voeren die hem werd toevertrouwd door bekende handelaren uit Reims en Epernay. Hij maakt dan zijn eerste flessen en creëert zijn eigen merk 'Champagne Edmond Barnaut', waarvan de eerste cuvée sindsdien in een voortdurende assemblage wordt voortgezet (réserve perpétuelle).
Anderhalve eeuw later behouden Guillaume, Philippe en Laurette Secondé, de 6e en 5e generaties, de filosofie van de oprichter door traditie en moderniteit te combineren.
Filosofie:
Met een zo min mogelijke impact op het milieu en een zo eenvoudig mogelijke vinificatie, willen we ons terroir op natuurlijke wijze tot uitdrukking brengen, zonder kunstgrepen en zonder toe te geven aan trends.